PR

Regelmatig in de media

PR blijft ideaal om je boodschap bij een maximaal aantal geïnteresseerden te krijgen. De pers zorgt bovendien voor extra geloofwaardigheid. Journalisten kunnen wel iets met de talloze interessante verhalen van jouw onderneming. Wij serveren ze kant-en-klaar.

Wat kunnen we doen voor jou


Product PR
Met een creatieve aanpak die je aankondiging niet verloren laat gaan in de dagelijkse zondvloed van nieuwtjes.


Corporate PR
Samen zorgen we ervoor dat je doelgroep weet wat ze aan jou hebben, waar je goed in bent, waarom ze op jou kunnen rekenen.


Crisis PR
Bewaar het vertrouwen in jouw onderneming door open, correct en snel te communiceren. We zorgen ervoor dat de buitenwereld de situatie begrijpt en aanvaardt.


Lifestyle PR
Om de koopbeslissing van klanten te versnellen. We zorgen op een inventieve manier voor impact op hun interesses en lifestyle.

PR is niet te kloppen


PR zorgt voor klantenbinding
Door zijn objectieve benadering en invloed biedt de pers zekerheid, bevestiging en versterkt het je merk. Dat bindt klanten aan jouw bedrijf en zorgt voor extra leads.


PR vergroot je naamsbekendheid
De pers helpt merken om snel naam te maken bij een selecte doelgroep en versterkt marktleiderschap bij het grote publiek.


PR verhoogt je trafiek
De traditionele media zijn nu ook de online media die vaak doorlinken naar ander nieuws over jou of naar je website. Zo zorgt PR opnieuw voor leads.

Hoe pakken we het aan?

Waarom kies je voor PR

Herkenbaarheid

Journalisten waarderen sterke woordvoerders met interessante en soms scherpe verhalen. Voor bedrijfsleiders kunnen we ook een positioning-strategie uittekenen.

Sterker imago

Je imago is belangrijk om vertrouwen winnen. De pers voegt als externe bron geloofwaardigheid toe en beïnvloedt de perceptie van lezers of kijkers.

Kostenefficiënt

Dankzij het grote bereik van media en de geringe financiële inspanning heeft PR nog steeds de goedkoopste kostprijs per contact in communicatie.

De verhalen heb je

De meeste verhalen komen bovendrijven voor je interne of andere externe communicatie. Maak ze eerst even PR-klaar, en maak dubbel profijt.

Aan de slag?

Je ziet deze manier van werken wel zitten en je wil regelmatiger in de pers?

Mijn naam

Mijn e-mailadres

Onderwerp

Bericht

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, kunnen we uw gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we u mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Onze PR-diensten

Strategie

Ons team heeft samen ruim 100 jaar PR op de teller. We vertalen je input in een sterk PR-plan met concrete doelen en acties.

Training

Om te spreken met de pers moet je een aantal kneepjes aanleren. Na onze mediatraining heb je alles onder de knie.

Content

Schrijven voor journalisten is een kunst, ze zijn een beetje allergisch aan marketingblabla. Je pitches en persberichten krijgen bij ons de juiste toon.

Monitoring

Haalt je plan de juiste doelstellingen? Met onze clippingrapporten weet je of onze acties de gezochte output behalen.